Pagina's

woensdag 28 november 2012

Outfit: hup Holland hup

... of 'viva la France', het is maar hoe je het bekijkt ;-) Maar met het bedenken van een titel voor deze outfit, viel het me opeens op dat het de kleuren zijn van de Nederlandse (of Franse of Amerikaanse) vlag. Tja die kleuren passen dan ook gewoon goed samen en ik laat me altijd (of meestal) inspireren door de kleuren van mijn jurkje en dat is nu eenmaal een blauw jurkje met rood en witte stipjes, tja...
Het vestje is zo oud! Volgens mij zeker 12 jaar (dat betekent dat ik ook oud ben ;-)) en kocht ik bij H&M. In die tijd had ik de geneugten van zelf maken en tweedehands shoppen nog niet ontdekt en kocht ik vooral bij grote kledingketens. Het jurkje met riempje kocht ik dit jaar in de zomer, ook bij H&M tijdens een shopnamiddagje voor de vriend (dat gebeurt niet vaak, maar soms is een nieuwe jeans echt nodig, gelukkig ontdekte hij onlangs online shoppen ;-)). Tja en dan zie je in je ooghoek een schattig retro-achtig jurkje hangen voor maar 10 euro en dan zondig je... ;-)


De donkerblauwe panty is van Veritas en de witte laarsjes kocht ik tweedehands in één van de vele vintagewinkeltjes die Amsterdam rijk is tijdens een vriendinnen shopweekend een paar jaartjes geleden (ja zo'n weekend is erg leuk ;-)).

Trouwens, vergeet mijn give-away niet! Je kan nog meedoen tot en met zaterdag 15 december! Hup hup hup, meedoen! ;-)

9 opmerkingen:

  1. Wat een leuk jurkje!!
    Je mag jezelf best af een toe eens verwennen, toch?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke outfit is dit! Ik heb het jurkje toevallig ook :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke outfit! En als je een vestje al 12 jaar hebt is dat ook een soort van kringloop, alleen ben jij steeds de gelukkige eigenaar ;-) Geweldig hoe je het combineert!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Vrolijk met al die stippen! maak je nu al je kelding zelf? Wat knap!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee hoor, daar heb ik geen tijd voor ;-) Af en toe eens een rokje of een jurkje zelfmaken, maar belange niet alles ;-)

      Verwijderen
  5. Mooi! Dat staat je goed.

    Met creatieve groetjes,
    Het Veritas-team

    BeantwoordenVerwijderen