Pagina's

vrijdag 23 november 2012

Count your Blessings

Ha, nog zo'n rubriekje waar ik helemaal vrolijk van word hier in blogland. Ook hier, ondanks ons onregelmatig leventje ga ik toch proberen wekelijks op vrijdag mijn blessings van de week te posten, maar een weekje overslaan zal heus wel eens gebeuren ;-)

Onderaan lees je mijn blessings van deze week maar ik ga hier eerst starten met mijn grootste blessing. Voor mij, het ultieme vrijheidsgevoel: 's avonds weten, morgenvroeg moet ik niet opstaan voor't werk en gewoon lekker met het liefje tot midden in de nacht (3u 's nachts is meestal mijn grens ;-)) fijne films of series kijken! Héérlijk! En guess what? Hoewel ik twee jobs combineer kan ik zeer vaak uitslapen door de week. Ik werk regelmatig van thuis uit of moet pas 's avonds voor het werk de deur uit, dat zijn de dagen dat ik rond 10u 's morgens begin met het werk, liefst nog in mijn pyjama. Tegen de middag douche ik me dan ;-)

Onlangs keken het liefje en ik deze geweldige film, Pleasantville:
Ik houd van sprookjesachtige absurde films waar toch een goede brok maatschappijkritische elementen in zitten :-)

En deze geweldige chaotische Amerikaanse serie hebben we nog maar pas helemaal uitgekeken, Malcolm in the Middle:

Verder maakte me dit blij deze week:
kerstshoppen met mama (ik kocht vogeltjes, paddestoelen en cupcakes voor in de boom), mijn vetplantje dat het erg goed doet (bij mij sterven zo'n plantjes meestal vrij snel), uitslapen ;-), lekker koken en eten, pannenkoeken eten met mama, thuis zijn, genieten van de rust in ons zolderhuisje, genieten van samen tv kijken met het liefje en Moppie, mijn nieuwe vrolijke wasmand, een klos vol met wit kant.
Deze knul (het is een magneetje) vond ik tijdens het kerstshoppen met mijn mama (in de Casa, allen daarheen!) en hij mag nu al in huis. De kerstboom moet nog even wachten...


Moppie die geniet van mijn zelfgemaakt fleecedekentje :-) Ja dat dekentje ben ik kwijt, het is helemaal ingepalmd door haar :-)

En opeens besef je hoe vrolijk je nieuwe wasmand wel niet is en dat hij nog vrolijker wordt met kleurrijke was er in  die nog moet worden opgevouwen en dat je het daardoor niet erg vindt dat de mand nog even zo blijft staan ;-)

En dan vind je in een heel gezellig winkeltje een klos vol met kant en word je van zoiets klein eventjes heel erg blij ;-)

Fijn weekend iedereen!

Voor meer blessings kan je kijken bij Zilverblauw.

6 opmerkingen:

 1. nou dat zijn behoorlijk veel fijne dingen! U bent een gelukkig mens zo te lezen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ken allebei de films niet, maar de moeite waard dus.
  Dat hertje is werkelijk te snoepig, ik heb hier geen casa...snif

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er allemaal weer leuk uit!
  Ik ga ook eens kijken in de case denk ik :) Leuke kleine hebbedingetjes - I love it!
  groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. verdorie... de casa is al dicht! maandag sta ik daar! ;-)

  x smorriefroq

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fan van de poes, het hertje en de kant, allemaal dingen met een wauwfactor :)

  BeantwoordenVerwijderen