Pagina's

woensdag 27 februari 2013

Outfit: blauw vs rood

Hoewel ik nu gewoon heel veel jurkjes zelf ga maken (met de vele retrostofjes die hier in huis liggen), kan ik af en toe toch niet weerstaan aan het schoons in de winkels. Zo vind ik de nieuwe collectie van Liza & Lola ontzettend mooi en helemaal mijn ding. Ik houd erg van blauw en zeker in combinatie met rood, dus dit jurkje moest tot mijn collectie behoren ;-)En het werd nog eens een gezellig shopnamiddagje met mama met achteraf een lekkere warme chocomelk om het fijne dagje af te sluiten! Gezellig :-)

En nog even een update: ik ben nog steeds werkzoekende maar vind het toch erg leuk om aan te kondigen dat ik binnenkort aan de slag mag als cultuureducatieve begeleider (gids voor scholengroepen) in C-mine, C-Mine Expeditie en Emile Van Dorenmuseum. Het is geen vaste job (het valt onder het vrijwilligersstatuut), maar het geeft wel weer een boost :-) Want ik heb toch enkele dipdagjes achter de rug (wél geselcteerd na een gesprek, maar dan toch niet geslaagd voor de schriftelijke proef of een job waar je echt wel de juiste ervaring voor hebt en dan toch niet uitgenodigd worden op gesprek) en dan doet zo'n nieuws (want ook al is het vrijwilligerswerk, je moest toch echt solliciteren) echt wel deugd! Ik heb weer moed ;-)

Fijne week verder!

5 opmerkingen:

 1. Wauw, ik wist niet dat dat merk zo'n leuke kleedjes had! (ik dacht dat het een oudemensen merk was- SHAME ON ME!) ik moet er ook eens gaan piepen percies!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De moed niet opgeven! Er komt zeker iets op je pad dat je leuk vindt!! En dit is idd al een mooi begin!
  Mooi kleedje ook, er hangen weer overal zoveel mooitjes... Hopelijk veel mooi weer deze zomer dat we er veel kunnen dragen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. moed houden, je ziet er alvast geweldig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed nieuws is schaars in tijden van werk zoeken. Altijd goed om dan je tijd ook nog aan andere dingen te spenderen en daarvan dan positieve vibes te krijgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey mooi dat je daar dan in ieder geval als vrijwilliger aan de slag mag, doe je nog meer ervaring op en dat is natuurlijk alleen maar goed!
  En kan me zekers voorstellen dat het balen is van die sollicitaties of die waar je niet mag gaan :(.

  BeantwoordenVerwijderen