Pagina's

zondag 25 september 2016

Love is in the air part II

En dit keer trouwde mijn broer! Gisteren was dan eindelijk de grote dag.
Het werd een prachtige dag met een gezellig feest en ontzettend lekker eten, altijd leuk natuurlijk dat laatste ;-)
Maar voor mij was het de uitgelezen kans om eens kennis te maken met dé retrokapster van Genk (waar ik woon). Vorig jaar op mijn trouw vond ik het zo leuk dat mijn nicht mijn kapster aan huis was. Lekker relaxed thuis en fijn vertrouwd met iemand die je al je hele leven lang kent.
Maar op zaterdagen werkt mijn nicht en ze kwam pas toe op't avondfeest dus 's ochtends moest ik zorgen dat mijn kapsel elders tot een goed einde werd gebracht.
En zo kreeg ik het idee om een afpsraak te maken bij Cindyrella's Hairsalon. Ik had haar leren kennen via een advertentie in het lokaal krantje en sindsdien volg ik haar op facebook. Omdat ik mijn froefroe zelf knip en mijn haren bijna nooit laat knippen (tenzij het echt moet en dan gebeurt het uiteraard door mijn nicht) was ik nog niet tot bij haar geraakt.
Maar de trouw van mijn broer vond ik een ideale gelegenheid.
Haar salon is ook helemaal retro ingericht. Echt zo leuk!
En je kan er ook leuke accesoires shoppen. Juwelen, haar accesoires, geldbeugeltjes, ... Alles lekker retro!
Samen met de juiste accesoires stap je helemaal in stijl de deur uit.
Ik was best stressy voor mijn broer's trouw (wat vreemd is, want op mijn eigen trouw werd ik de 'meest relaxte bruid ooit' genoemd ;-p), maar de leuke babbel met Cindy heeft me alles even doen vergeten en ik wandelde weer helemaal relaxed naar buiten! Ook gewoon leuk dat ze me uitlegde wat van belang is wanneer je zelf een retro kapsel wil maken. En daarom geeft ze dit najaar maar liefst drie workshops waar je zelf aan de slag gaat onder leiding van haar professioneel advies en tips. Zo kan je ook zelf die pracht kapsels op je hoofd toveren. Ik heb me alvast ingeschreven! Ik kijk uit naar alle tips en tricks én de goodiebag. Helaas zijn alle workshops reeds volzet. Maar hopelijk heeft ze de smaak goed te pakken en volgen er nieuwe workshops in't voorjaar. Ik zou zeggen houd alvast haar facebookpagina goed in de gaten. Van mijn deelname mogen jullie uiteraard een uitgebreid verslagje verwachten ;-)

En dan nu het moment natuurlijk, mijn kapsel! Helemaal tevreden was ik. En Cindy zei me dat ik er de dag erna (en misschien wel morgen) ook nog van zou kunnen genieten, van dat prachtige kapsel. En ja hoor, ik stond deze ochtend op en mijn haren zitten nog perfect! Echt waar voor je geld!
Het kapsalon leent zich natuurlijk om ook leuk op te foto te gaan, ideaal.

Ik was zelfs even helemaal vergeten dat ik erna nog dé trouw moest, haha. Maar reality check kwam toen ik weer thuis was, haaaaa terug die stress want ik moest met mijn high heels met mijn Kevertje richting de trouw. Maar het is allemaal goed gekomen hoor ;-)
Ook leuk natuurlijk: helemaal in stijl met jurk, kapsel én auto ;-)


Op aanraden van Cindy stopte ik nog wat kersjes in mijn kapsel alvorens te vertrekken, erg leuk detail vond ik.
Van de trouw zelf maakte ik niet zo veel foto's. Ik wilde gewoon genieten en vergat bijgevolg ook om foto's te nemen. Maar natuurlijk zijn jullie nieuwsgierig geworden naar het bruidspaar denk ik dan ;-)
Ik vond ze prachtig, traantje weggepinkt toen ik ze zag. Op en top in hun stijl! Hier waren ze net getrouwd.
En daarna kon het feest beginnen! Ze hadden een foodtruck gecontacteerd die ze hadden ontdekt op een foodtruckfestival en man wat was dat de moeite! Ja niet veel foto's van gemaakt, gewoon eigenlijk genoten. Je kreeg eerst allemaal kleine hapjes en nadien was er nog een heuse bbq. Allemaal superlekker! Vooral dit hapje vond ik lekker, een mini burger met pulled porc en whisky saus. Om vingers bij af te likken.
Ja wij zijn ondertussen ook fan van Cro Magnon!
Wat een heerlijk feest en net zoals bij ons heerlijk relaxed en gezellig bij hun thuis.
Top!

1 opmerking:

  1. Oh wow wat leuk Lore! Hihi gelukkig was je de tijd niet helemaal vergeten en was je op tijd voor het trouwfeest van je broer. Ik ga snel de foto's groter bekijken (zie het op mijn iPhone ;)). Je ziet er in ieder geval prachtig uit. Knuff!

    BeantwoordenVerwijderen