Pagina's

dinsdag 25 juni 2013

De winnaar!

Oh mijn god, wat erg! Maar een week na de deadline, vond ik eindelijk de tijd om de winnaar te kiezen van mijn give-away. Shame on me!
Ik gaf het aantal deelnemers in op http://www.random.org/ (ik wilde het resultaat via printscreen hier plakken, maar het lukt me van geen kanten :-s... Iemand tips hoe zo iets moet?) en van de 46 deelnemers (oh zo veel!) kwam nummer 25 als winnaar uit de bus en als we dan even de comments gaan tellen kom ik uit bij Melissa Callaert van de blog http://themindofanexchange.blogspot.be/.

Proficiat Melissa! Stuur je je gegevens naar lore.creatief@gmail.com? Dan komt het pakketje spoedig jouw richting uit! :-)

Ik wil iedereen van harte bedanken voor de deelname, de reclame, de leuke comments én ik wil graag mijn nieuwe volgertjes (hier en via Bloglovin') erg welkom heten!

6 opmerkingen:

 1. WOOOWWW! ik won! super leuk !!! :) amaai ik dacht hey ik kijk eens leuk of ik misschien de winnaar ben en hey ik ben de winnaar! OHHH WOW!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Whahaha daar is dan eindelijkkk de uitslag hihihi. Ja ik had vorige week al een paar keer gekeken of je er nog geweest was but to busy denk ik ;). Volgens mij is hier iemand heel blij dat ze gewonnen heeft, leuk toch?! Thanks om mee te mogen doen. Knuff!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahahahaha ik had ook al een paar x gekeken maar dacht... ze is vast druk :-)
  Gefeliciteerd voor Melissa!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Proficiat aan de winnaar!

  Groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd! Heb ik die gemist, of is het dus idd alweer erg lang geleden... ;)

  BeantwoordenVerwijderen