Pagina's

zaterdag 21 september 2013

Druk, drukker, drukst... Maar ook even uitwaaien!

Oh help wat is het moeilijk om creatief bezig te zijn, lekker (vers!) te koken én te bloggen wanneer je twee jobs combineert... Euhm laten we zeggen dat die combinatie onmogelijk is geworden... Maar gelukkig maar voor eventjes, vanaf oktober kan ik me gelukkig weer op één (hele leuke) job concentreren. Voor nu moet ik even de keuze maken en schieten creaLore en blogLore er even bij in, maar probeer ik toch nog elke dag vers te koken (ook niet simpel hoor!).
Gelukkig konden het liefje en ik deze week even uitwaaien! In't voorjaar had ik via een korting bon een overnachting met 6-gangen lunch bij het Strandhotel in Cadzand en Pure C restobar gereserveerd.
Deze week was het dan ein-de-lijk zo ver!
En wauw wat een ervaring!
Voor we in Cadzand arriveerden brachten we eerst een bezoekje aan Gent en Het Huis van Alijn. Robin en ik voelden ons er direct thuis ;-) Kijk maar!

Na het dagje Gent reden we door naar Cadzand voor een overnachting in het Strandhotel, waar we de volgende ochtend genoten van een uitwaaisessie ;-)Echt genieten was dat! Na het uitwaaien gingen we genieten van de 6-gangen lunch bij Pure C. Ieder gerechtje was gewoon een kunstwerkje. En nu snappen we waarom zo'n gerechtjes zo'n kleine porties zijn, de smaken zijn zo intens, een volledig bord vol zou afbreuk doen aan de intensiteit. Echt genieten was dat, ook van onze cocktails! Wat een smaaksensaties!
Mijn overheerlijke cocktail.


Liefje's alcoholvrije cocktail.


Na die vier uur durende lunch (we waren wel wat moe gezeten...) zijn het liefje voor het naar huis rijden nog even gaan genieten van't zonnetje (want ondertussen was het helemaal opgeklaard) in Sluis. Lekker een warme choco gedronken op het terras van de mooie molen. Perfecte afsluiter :-)

Wat heerlijk waren deze twee dagen ;-)
En nu tellen het liefje en ik af naar Kerst ;-) Want dan gaan we weer enkele daagjes naar Delft ;-) (door de werkonzekerheid van de laatste tijd, hebben we geen 'echte' reis gepland... Dus genieten we des te meer van dagen zoals deze ;-)).

Fijn weekend iedereen!

3 opmerkingen:

 1. Een lunch van 4 uur hihihi! Maar mjammie!

  Lekker zo even uitwaaien en ik word blij van je, wat zie je er weer fantastisch uit. ik zou willen dat ik wat meer lef had :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey die Lore daar ben ik ook weer eens, dankjewel nog voor je leuke reactie op mijn kanten kleedjes jurk :D.
  Ik heb ook stukken weiniger tijd om te bloggen, ben ook mega druk geweest met mijn outfit af krijgen...mar het is me gelukt, steampunk juwelen, tasje, jasje en de jurk!
  Leuke uitstapjes heb je ondernomen (ik heb even terug gelezen, lig heel wat blogs achter;)), leuk dat je toch nog naar Genk hebt kunnen gaan, ik ben er ook maar een keer geweest...tsja afhankelijk van de chauffeur...vandaag hem toch zover gekregen om naar een rommelmarkt in Aken te gaan :).
  Goed van je dat je in ieder geval wel probeert zo gezond te koken met je twee banen, want goed voor jezelf zorgen is heel belangrijk! Hopelijk ook binnenkort weer wat meer tijd om creatief te zijn! Warme groetjes en knuffels!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waaaaaw! Ziet er allemaal zo gezellig uit!!!!

  BeantwoordenVerwijderen