Pagina's

zondag 2 december 2012

Weekmenu: week 47 en 48

Week 47:
Wok met kip, paprika, pijpajuintjes en cashewnoten. (recept uit de nieuwe Wokbijbel)
Eerst knoflook in wat olie aanstoven. Alles samen wokken (eerst het vlees, dan de groentjes, dan de noten). Oestersaus en soyasaus toevoegen als kruiding. Afwerken met een beetje bruine suiker en serveren met noedels.

Week 48:
Lekkere lunch met wentelteefjes met appel.
Brood insmeren met boter, schijfjes appel er tussen leggen. Boterhammen overgieten met een mengsel van ei en melk, gekruid met kaneel. Bakken in de pan met wat suiker. Serveren met bruine suiker of ahornsiroop. Gebaseerd op dit recept van Jeroen Meus.

Snelle hap van deze straffe madam.
Een lauwe salade van prei, ham en een gepocheerd eitje. Met een dressing van witte wijnazijn, honing en graanmosterd.

Wok met kip en broccoli. (recept uit de Wokbijbel)
Alles wokken, eerst de kip, dan de broccoli toevoegen. Kruiden met oestersaus, soyasaus en cayennepoeder. Beetje water toevoegen (als basis voor de saus). Serveren met noedels.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen