Pagina's

maandag 31 december 2012

Home sweet Home (7)

Een speciale Home sweet Home, ééntje waar ik eindelijk de knopen bekend maak die ik eind 2012 heb doorgehakt!
Vanaf overmorgen (want morgen is een feestdag en heb ik officieel nog verlof) stop ik bij mijn huidige werkgever. Na vier jaar heb ik behoefte aan iets nieuws, vanaf 2013 wil ik een ander pad bewandelen. Ik ben nog op zoek en volop aan't solliciteren, maar één ding weet ik zeker: géén thuiswerk meer voor mij (bij mijn nu nog huidige job gebeurde al het 'kantoorwerk' van thuis uit).

En wat heeft dit nu met deze 'Home sweet home' te maken? Awel geen thuiswerk betekent dat mijn prachtige bureautje nu alleen nog maar zal dienen voor ontspanning, voor Lore Creatief! Tijdens de kerstvakantie maakte ik er werk van om hem helemaal mooi in te richten :-)
Kijken jullie even mee? (wel sorry, want met flits gefotografeerd):
Het totaalplaatje: onderaan van links naar rechts: pot met knopen, mandje met garen, plakband, kant op klos, tweede pot met knopen, potjes met garen, zakje met te herstellen spulletjes, zakje met bureauspulletjes, doosje met garen, doosje met lint en maskingtape, doosje met kurken en de vreemde kat. Boven de kat plakt mijn prikbordje en boven het prikbordje en er achter liggen mijn schriftjes en notitieblokjes.
Mijn kleine glazen potjes met dunne klosjes garen, op kleur gesorteerd uiteraard ;-)
Doosje met korte klosjes garen en meneer de uil (is een oprolmetertje).
Mijn doosje met inpaklint en maskingtape (liggen onderaan).
De glazen potten met mijn schoonste (retro) knopen. De andere 'saaiere' en gewonere knopen zitten in plastieken bakjes in de kast onderaan.
Het mandje met de dikkere klosjes garen.
Mijn dagtel-olifant, mijn feestelijke olifant, doosje met ringen (om boekjes te maken). Achterin vogelhuisje met nietjes en potjes met paperclips. Leuke prentjes op het laadje en mini-potloodjes aan het handvatje, prentjes en potloodjes gekregen/gewonnen bij Susan.
Zo, dit is mijn creabea hoekje in huis. De dozen met groter knutselmateriaal (zoals mijn stoffen) staan op het rek in de keuken, maar dat is niet zo'n mooi hoekje om te tonen ;-)

Fijne week iedereen! En de allerbeste wensen en veel bloginspiratie in 2013! Geniet van oudejaarsavond en nieuwjaarsdag!

Meer Home sweet Home bij Barbaramama.

11 opmerkingen:

 1. Een heel mooi creatief hoekje!!!
  Ik wens je héél véél succes bij het zoeken naar een nieuwe job!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo dat is nogal een knoop doorgehakt! Veel succes met jobhunting!
  En voor jou ook een fijne jaarwisseling!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, thuiswerk lijkt mij juist geweldig :-) "lijkt", want geen ervaring ermee. Hoe dan ook: goed dat je de knoop hebt doorgehakt! Dat kan echt opluchten he :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey die lieve Lore goh dat is nogal een flinke knoop die je hebt doorgehakt zonder dat je meteen ander werk hebt, máár zekers weten dat je je gevoel hebt gevolgd en naar je intuïtie hebt geluisterd en dat kan alleen maar goed zijn. Wat een leuk plekje heb je nu om creatief te zijn en geen thuiswerk meer te doen of in ieder geval niet op die manier.
  Wie weet ontmoeten we ons nog eens in het nieuwe jaar, het is dat ik geen auto rijd (ik heb wel een rijbewijs, maar door concentratiegebrek, moeheid en de stress die het me oplevert, kies ik ervoor om niet te rijden), maar wie weet kunnen we eens in Maastricht of zo afspreken of kom je eens hierheen.
  Een heel mooi inspirerend nieuwjaar gewenst en ikke heb een Dankjewel Give Away ter ere van jullie mijn volgers.
  Dikke knuffel van mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die knoop heb ik ook ooit doorgehakt en dat was één van de beste beslissingen uit mijn leven! Niet altijd gemakkelijk om te doen, maar je zal zien, het loont!!
  Alvast veeeeel succes met het vinden van een leuke nieuwe job...
  Die meneer de uil heb ik ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met zo'n stap! Heel stoer en spannend .

  Ik wens je een tevreden 2013, met veel Lore Creatief (en hopelijk een leuke nieuwe baan ;))

  En iedereen een fijne jaarwisseling!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Da's inderdaad een dikke knoop om door te hakken. Maar als het goed voelt, is het zeker de beste beslissing. Er komt vast weer iets nieuws/mooiers op je pad!
  Ik wens jou een heel gezellig uiteinde en een mooi 2013!! Liefs Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Héél veel succes met de zoektocht naar je nieuwe job! 'k Hoop dat ook jij weldra je droomjob gevonden hebt!! 'k Hoop dat je in de tussentijd kan genieten van creatief bezig zijn, want solliciteren kan serieus vermoeiend zijn!! Maar ik merk bij mezelf dat een nieuwe uitdaging zeker ook energie geeft!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Knap van je om dat te durven, ga ervoor en het komt wel goed :)
  ik wens je een fantastisch nieuw begin!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hee dat verhaal komt me bekend voor! Heb eind Juni ontslag genomen na bijna 15 jaar het zelfde gedaan te hebben. Er viel een last van me af!! Goed gedaan meis en heel veel plezier en succes met je nieuwe draai vinden! Oh en Happy NEW Year natuurlijk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. oh gezellig! veel plezier daar en succes in je zoektocht!

  BeantwoordenVerwijderen