Pagina's

woensdag 2 januari 2013

Selfmade presents

Met verjaardagen, met Kerst, met vaderdag, met moederdag is er altijd ééntje in de familie die wel iets zelf heeft gemaakt als kadootje en ah ja dat ben ik natuurlijk ;-)
Ook zo deze Kerst.
Hier de Kerst en eindejaarskadootjes die ik eindelijk kan tonen, want alle feesten zijn achter de rug :-)
Scrapbooklay-out voor mijn mama. Toen ze 50 werd gaf ik haar samen met de familie een luchtballonvaart kadoo. Dat was haar grootste wens, zo'n ballonvaart. Vorig jaar heeft ze samen met mijn broer (het was een bon voor 2 personen) eindelijk haar wens in vervulling laten gaan :-) Deze lay-out is daar een mooie herinnering aan :-)

Heel de familie bestaat uit hondenmensen, behalve Robin en ik ;-) (en mijn mama heeft een kat en een hond). Toch wilde ik graag recept 13 uit Zo Geknipt maken, het hondenpoepzakhoudertje ;-) Dan geef je ze maar als kadoo :-) Ik maakte er ééntje voor mijn broer en ééntje voor een vriendin. Het stofje dat ik gebruikte was een restje van het geplastificeerd katoen dat ik hier kocht.

De tochtslangen. In't voorjaar van 2012 postte ik eens een status op mijn facebook: de eerste 5 die reageren krijgen voor het einde van't jaar een zelfgemaakt kadootje van me (hier en hier zie je nog zo van die kadootjes) en ik moest er nog 2 afwerken en het werden deze 2 tochtslangen gemaakt van oude panty's en gevuld met rijst. Ik vind ze wel grappig ;-)

Oma houdt van badspulletjes. Ik gaf haar een mandje met wat badspulletjes uit 'De Tuinen' en stopte er deze twee zelfgemaakte scrubjes bij. Je mengt een kopje zeezout met 6 el druivenpitolie en voegt er enkele druppels etherische olie bij. Links een bodyscrub met lavendel en bergamot en rechts een handscrub met lemongrass en zoete sinaas.

Leuk om te maken en te geven :-)

5 opmerkingen:

 1. Leuk zeg, dat scrubzout ook goed bedacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Volgens mij zijn jou vrienden en familie heeeeeeeeeel blij met jou!

  Groetjes Leonie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. op dit uur van de dag ga ik maar 1 ding zeggen: FIJN FIJN en nog eens fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je een mooie dingen gemaakt. Wat zullen ze allemaal blij zijn geweest met the selfmade presents. Knuffies!

  BeantwoordenVerwijderen