Pagina's

maandag 2 december 2013

Home sweet Home (18)

Vorig jaar stond de kerstboom hier ten huize Lore en Robin al op 1 december, maar omdat ik er gisteren geen tijd voor kon vrij maken en we vanaf vandaag weer druk aan't werk zijn, zal ik de boom braafjes pas na 6 december zetten, zo heeft het liefje het ook het liefst, de Heilige man moet het land uit zijn volgens hem ;-)
Dus voor dat het kerstgeweld weer zijn intrede doet hier thuis, nog eens binnenkijken bij ons zonder al die extra versiering :-)
Net zoals bij mijn kleding (zag je hier) heb ik thuis ook mijn portie kleur nodig! En gelukkig deelt het liefje dezelfde mening (oef!). Elke kamer in ons huisje heeft een andere kleur: onze keuken is appeltjesgroen, onze slaapkamer is turquoise blauw en onze woonkamer rood. En in alle ruimtes vind je rode, groene en turquoise blauwe elementen terug. Zo krijg je met veel kleur toch een harmonieus en rustgevend geheel :-)
Kijken jullie mee binnen?


Hoewel ik de Scandinavische interieurs die nu zo erg in trek zijn (witte muren en veel kleurige accenten en meubels) erg leuk vind, kan ik kleur op de muur echt niet missen en het liefje ook niet. Omdat we weten dat dit een tijdelijke woonst is hebben we geen behangpapier gebruikt, dat zouden we zonde vinden, maar in ons toekomstig huisje willen we ook graag met wat behangetjes werken, want dat vinden we ook leuk :-)

Hier nog twee close-ups van twee nieuwe hoekjes in huis waar ik erg vrolijk van word ;-)
Leuk houten katje, gevonden op de kerstmarkt in Valkenburg en het leek me leuk om er al mijn ringen op de staart te bewaren :-) Staat op de kledingrek in de slaapkamer.

Nieuw hoekje in de keuken! Onze vintage broodtrommel verhuisd naar een ander plaatsje in de keuken zodat er eindelijk van boven op plaats is om mijn mooie (maar nog niet alle) appelpotjes ten toon te stellen en niet te vergeten mijn leuk honingbeertje!

Fijne nieuwe week iedereen!
Volgende Home sweet Home is mét kerstgeweld in huis ;-)
Meer HsH bij Barbaramama.

7 opmerkingen:

 1. Je hebt echt een heerlijk huis! Ik ben jaloers ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een inspiratie!! Zoveel kleur! Erg mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die laatste foto's zijn helemaal mijn smaak. Tof huis!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat zou uk graag eens echt in je huus kijken.Ik geniet van de kleuren en ' overdaad ' heerlijk.In mijn woonkamer heb ik een knalroze muur en geniet daar elke dag van.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oei, ik ben verliefd op jullie woonkamer!

  BeantwoordenVerwijderen