Pagina's

maandag 23 december 2013

Home sweet home (20)

Ik kan het niet laten, maar ik heb ons huis nog wat extra versierd voor Kerst. Ik kan daar zo van genieten, maar na een maand ben ik ook wel weer blij om alles terug op te bergen, want het is hier nu wel heel erg druk in huis ;-)
Kijken jullie mee? :-)

Er kwamen nog twee extra boompjes in huis, ééntje in de keuken op de kast en ééntje in onze slaapkamer op de kledingrek.
 
Het boompje in de keuken is versierd met mini pluche beestjes en het boompje in de slaapkamer met mini kledingstukjes (vond ik wel toepasselijk bij de plaats ;-)).


 
In de woonkamer kwam er nog een lint bij voor de kerstkaartjes op te hangen, mijn moosies en maakte twee winter/kersttafereeltjes in koffiekopjes :-) In de keuken pimpte ik de etagère tot alternatieve kerstboom ;-)

Erg schattig vind ik dit :-)

Zo en mijn zelfgemaakte kerstkaartjes werden ook op de post gedaan, dus die kan ik hier nu ook eindelijk tonen :-) Inspiratie vond ik hier.
Scrapbookpapiertje uitgezocht, leuke washitape en plaksteentjes, simple as that, maar ik vind het resultaat wel leuk :-)

Zo en nu ga ik heerlijk genieten van mijn kerstvakantie en net zoals vorig jaar vertrekken het liefje en ik vandaag naar Delft om er kerst te vieren onder ons tweetjes ;-)

Ik wil jullie allemaal een fijne gezellige warme Kerst toe wensen! Geniet er van!

6 opmerkingen: