Pagina's

zaterdag 11 januari 2014

Retrovondst: knopen, kapsels, leuks in huis en een streepje muziek

Jaha, heel wat leuks retro en vintage nieuw in huis en daar buiten ;-)
Net zoals vorig jaar vierden het liefje en ik Kerst in Delft.
Naar goede gewoonte bracht ik een bezoekje aan De Winkel en kocht er net als vorige keer prachtige vintage knopen! Heerlijk gewoon!



En geef nu toe, het zijn weer echte pareltjes, toch? Oh van zo'n kleine vondstjes word ik zo happy ;-)

In Delft brengen we ook altijd een bezoekje aan de CD-winkel waar je vaak fijne koopjes kan doen en waar we (net zoals in Boekhandel Huyser) ook altijd nog wat last-minute kerstkadootjes gaan shoppen.
Ik vond er fijne vintage muziek waar ik echt van kan genieten op weg naar en van het werk (ik zit elke dag minstens 1,5 uur in de auto, fijne muziek is dan erg welkom!). De cd's van Cat Stevens, Simon and Garfunkel en Fleetwood Mac kocht ik voor mezelf in Delft, The Beatles CD kreeg ik van het liefje en thuis bestelde ik via bol.com The Best Of Thin Lizzy met mijn kerstgeld. Blij word ik van die muziek :-)



Het liefje kocht ook retroleuks met zijn kerstgeld. Een heus popcornmachine! Hoe cool is dat wel niet!? En hij staat ook nog erg leuk in onze keuken!

Het ding werkt goed en de popcorn is overheerlijk, de eerste film met zelfgemaakte popcorn is al achter de rug. Zo gezellig en het hele huis riekt naar popcorn, ha! :-)

Zelf vroeg ik ook wat retroleuks aan mama voor Kerst en kreeg deze prachtige retrowaterkoker van Delonghi (want een 'gewone' waterkoker is echt wel lelijk ;-p).
En om eindelijk aan de slag te kunnen gaan met mijn boek met vintage hairstyles vroeg ik 'hotrolls' aan mama voor echte retrokapsels!
Conclusie: simpel is het niet! Moeilijk dat dat is, die vintage hairstyles! Ik ben tot nu toe niet verder geraakt dan krullen en mijn haren lichtjes opsteken, maar ik blijf oefenen!

Eigenlijk vind ik het leuk staan, zo met die 'hotrolls', maar ne mens kan maar moeilijk zo over straat lopen ;-)

En omdat dit mijn eerste post van't jaar is (ja, zo laat!) wil ik iedereen een fantastisch 2014 toewensen met mooie familiemomenten, geluk in de liefde, fijne vriendschappen, veel blogplezier, veel kleur, veel creativiteit, een dikke streep cultuur, fijne reizen, mooie ontmoetingen, veel retroleuks, veel kringloopschatten, gezelligheid en bovenal een goede gezondheid!
Maak van 2014 een topjaar!

7 opmerkingen:

  1. Jaloers op je popcorn machine! En die knopen zijn ook echt heel erg mooi ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik moet zeggen die rollen staan je gewoon echt leuk :-)
    en wat een leuke knoopkes zeg ♥ nog de beste wensen meis

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wel keischoon zenne, die krullen ! Blijven oefenen met die hotrolls!
    Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nou zeg, ik miste je al ! Maar wát een retro-snoepjes allemaal zeg. Ik wil óók een popcorn machine.
    Had voor de kids onder de kerstboom popcorn gekocht bij de Action, voor in de magnetron. Gatverpielekes, zo vies ieeeew. Nou het idee was leuk.
    De laatste foto laat zien hoe ik iedere morgen voor de spiegel sta. Alleen heb ik die dingen dan juist bovenop, want aan de onderkant spring mijn haar wel alle kanten op. Ik doe geen foto hoor! xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik zeg: mooie retro bloemen badjas en je kunt zo je hond uitlaten met de hotrolls in! Geweldig mooie cadeaus! Jij ook een prachtig jaar gewenst. Liefs MiM

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oh wow mooie knoopjes scoorde je en ikzeg kom naar de Elf Fantasy Fair/Elfia en loop daar lekker rond in je ultra retro look! En geniet van al dat ander moois en een streep cultuur ;)...kasteel de Haar bij Utrecht met Pasen! Jij ook een fantastisch 2014 gewenst, knuff!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oh oh, die knopen zien er mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen