Pagina's

maandag 22 juli 2013

Retrovondst: vondsten à volonté deel 2!

Ah het was een goed weekend, voor retrovondsten én feestjes én goed nieuws! Want vrijdag was m'n verjaardag, ik heb mijn twintiger jaren vaarwel gezegd en ik heb me eens goed gesoigneerd retrogewijs! Plus ik kreeg geweldig nieuws de vrijdag: na vier jaar als freelancer te hebben gegidst in het Gallo-Romeins Museum heb ik er nu een tijdelijk contract van een half jaar aangeboden gekregen. Ik start in augustus en ga het de eerste twee maanden combineren met mijn tijdelijke job in Bokrijk (die eindigt op 29 september). Dubbel feest dus!

De vrijdag zelf met het liefje gaan shoppen bij retroboutique Rosa Lee en kocht er deze leuke warmwaterkruik (hoeven we nu nog niet te gebruiken ;-)) en dit retrokleedje van King Louie:

Hier ben ik helemaal klaar voor de party die avond ;-)
Waar ik trouwens ook wat leuke retrokadootjes kreeg!
Mooie glazen kommetjes, leuke bordjes met appeltjes en peertjes én een cadeaucheque van de Kringwinkel voor maar liefst 70 euro! Dat wordt veel shopplezier! ;-) (voor de rest had ik geld gevraagd want wil graag een laptop kopen, gebruik nu nog steeds die van't liefje)

De dag er na, zaterdag, zijn het liefje naar de heropening van Blender Vintage Shop geweest. Ze verhuisden van Mechelen centrum naar Eppegem. Super mooi pand met plaats voor alle vintage vondsten die je er kan kopen. Van lampen tot meubilair en kleding tot servies!
Ik vond er dit leuks:

De leuke vintagevondsten: breinaaldentas, geweldige gordijnen, jurkje (dat te breed is, maar wat ik ga bijwerken), geweldige wekker en prachtige knopen!

De zondag was ik terug aan't werk in Bokrijk maar was er net voor m'n werkplek een leuk handmade marktje waar ook Peau du Puce stond met retroleuks en kocht er tijdens mijn middagpauze deze twee appelglaasjes:

Geslaagd retroweekend dus! ;-)

12 opmerkingen:

 1. Oh die Lore nog van harte gefeliciflapstaart! Ik heb de waarschuwing wel in mijn agenda voorbij zien komen, maar weer helemaal vergeten.
  Wat fijn van je half jaar contract, ik hoop dat er nog vele mogen volgen...nou ja een aantal dan en dan natuurlijk een vast (als je dat dan al zou willen ;)).
  Je bent geweldig leuk geslaagd met al die mooie spulletjes en ook lekker verwend, wow een kadobon van de kringwinkel hihihi nog nooit van gehoord, maar dat is een super mooi kado voor jou!
  Wij waren gisteren in Genk op de rommelmarkt en ik moest meteen aan jou denken, je zult er vast en zeker (zeker en vast) ook al eens vaker zijn geweest.
  Nog een dikke verlate verjaardagsknuffel van Susan

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel :-)
   Dit jaar nog niet in Genk geraakt op de rommelmarkt, het liefje wel al, maar ik werk sowieso twee weekenden per maand, dus ik hoop dat het me toch alsnog lukt deze zomer ;-) (maar dat zal vast wel :-p)

   Verwijderen
 2. Superleuke spullen!!!! Maar die kleedjes zijn echt supermooi!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, je ziet er véél jonger uit én je 'klinkt' ook jonger! En het King Louie kleedje staat je geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het jonger uitzien wist ik al, maar het jonger 'klinken' nog niet, hopelijk is dat eerder een complimentje :-p

   Verwijderen
 4. Nog van harte met je verjaardag, we zijn bijna gelijk jarig :-)
  En super dat je een contract krijgt!
  Wat een heerlijke retrovondsten heb je gedaan, oelala echt top!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hieperdepiep en een geweldig dikke -werk-proficiat!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. die jurkjes zijn echt prachtig allebei! Ik heb ook zo twee appel potten, en ik hoop in de toekomst nog meer soortgelijke te vinden!

  BeantwoordenVerwijderen