Pagina's

maandag 5 augustus 2013

Scrapbooking: Instagram foto's

We kennen ze allemaal wel, de leuke Instagramfoto's die je via je smartphone kan maken met een retro filtertje er over en leuk vierkant. Maar kan je ze ook laten printen? Ja dat kan!
Via Printagreat kan je een 10 of 20 pack bestellen met je leukste Instagram foto's. En dat steeds zonder verzendingskosten!
Ik bestelde meteen twee 20 packs want op dat jaartje tijd dat ik mijn smartphone heb, heb ik al heel wat leuke Instakiekjes gemaakt!
En wat doen we dan moet die leuke vierkantjes? Juist ja, scrappen!
Het geeft instant een leuke 'feel' aan een scrap lay-out!

Ook nog eens met stempeltjes gewerkt. 
Ik liet ook nog wat 'gewone' foto's afprinten, ook eens via een online service (vroeger deed ik dat bij Kruidvat of een fotograaf), maar je kan er enkel glanzende foto's afprinten, ik vind mat zo veel mooier, dus toch maar even op zoek naar een andere printservice. De Instagramfoto's zijn trouwens eerder van een soort postkaartpapier, erg leuk!
Ik ben gestart met de foto's van ons huisje te scrappen :-) Wat betekent dat ik veel retro papiertjes en stickertjes zal gebruiken ;-)


Dit vind ik trouwens een erg geslaagd techniekje: de 'zijdes' van een cirkel omplooien zodat je een vierkantje bekomt.
 
Het scrappen gebeurde trouwens niet tijdens de afgelopen dagen, toen was het veel te warm ;-) Maar twee weekenden geleden zijn Jolijn en ik nog eens gaan scrappen bij vriendin Priss. Toen was het ideaal weer, want toen was het die zaterdag dat er een klein 'stormpje' over ons land bewoog ;-)
Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar ik ben dit weer meer dan beu. Als het regent, of sneeuwt, of hagelt of het is bewolkt, dan hoor je me nooit klagen want dat is ideaal weer om lekker creatief aan de slag te gaan... Maar nu, dit is weer om stil te zitten en zo weinig mogelijk te doen, ja dat zit niet in mijnen aard, dus ik word enorm kregelig van dit warm weer ;-) Gelukkig wordt het terug aangenamer (tussen de 20 en 25 graden vind ik ideaal zomerweer ;-)) vanaf morgen, niet dat ik tijd zal hebben om terug crea aan de slag te gaan want vanaf morgen start ik met m'n nieuwe job en dat twee maanden combineren met m'n huidige job zal wel even druk worden ;-) Misschien vind ik wat tijd in't weekend, want ik heb weer wat goede ideetjes! ;-)


3 opmerkingen:

  1. Kei tof! Ik wil ook altijd schone fotoboeken maken, maar dat is precies niet echt m'n ding. Ach dan zal ik mijn tijd maar spenderen met stofkes ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een goed idee van die instakiekjes.!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je hebt geluk! Deze week wat minder warm ;) Ik heb ook een heleboel instagramfoto's laten afdrukken & die moeten nog ingeplakt worden! OOk de foto's van vakantie..dus werk zat hihi..ben eerst nog bezig met een kussen te haken! Veel freubelplezier de aankomende dagen =)

    BeantwoordenVerwijderen