Pagina's

zondag 13 oktober 2013

Retrovondst: Rock-a-round the Jukebox

Net zoals vorig jaar stonden het liefje en mijn schoonpa dit weekend met een stand op de Jukeboxbeurs in Rosmalen. Vandaag ben ik een heel dagje mee geweest en ben ik lekker aan het shoppen geslagen!
Ik vond er retro- en vintageleuks! Grote en kleine vondsten! Kijken jullie even mee?
Ik vond een mooi nepbontje, een haaknaaldenkoker (gevuld met haaknaalden!), een appelblikje, drie mooie kleerhangers, een geweldig boek met vintage kapsels (met heel den uitleg van hoe het moet), prachtige gordijnen en vooraan ligt al wat spul om aan de slag te gaan met de vintage kapsels: haarkammetjes en een haarnetje. Zin in!
Hier zie je het appelblikje en de koker beter:


Ik kocht ook kleine schatten:
Het achterste zijn sweaterclips (kocht ik al eens eerder) en vooraan de mooiste schatten: uit twee grote potten vol met knopen zocht ik deze juweeltjes uit. Wat zijn ze mooi!

Verder kocht ik ook een petticoat voor onder dit geweldig jurkje dat ik eerder deze week toe kreeg via de post (besteld bij Topvintage.nl). De petticoat maakt het jurkje echt af! Just a purrrfect dress! :-)


Oh en gisteren weer in heel wat zakken kunnen snuisteren die ik van m'n nicht kreeg (wie het nog niet weet: mijn nicht en ik doen aan kledingruil op regelmatige basis, gratis shoppen, altijd leuk ;-)). Naast een jurkje, rokje, topje, 2 paar schoentjes, 2 paar laarsjes, ook wat retroleuks gevonden tussen de spulletjes!
Ik vond 2 retro make-up tasjes, retro pastilleblikje, retro Vespa notitieblokje én én én een oud Scrabble spel waar ik de letterblokjes ga van recuperen. En omdat ik sinds kort al helemaal verlang naar Kerst ga ik er binnenkort woordslingers van maken voor in onze Kerstboom ;-)
Op de Jukeboxbeurs werd mijn verlangen naar Kerst trouwens alleen maar verder aangewakkerd ;-)

Slaapwel en een fijne nieuwe week!

5 opmerkingen:

 1. Leuk hoor!

  Gaan we die kapsels ook hier zien? :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey die lieve Lore wat ben je weer goed geslaagd! Leuwk!
  Ik ben zaterdag ook goed geslaagd in de kringloop en was blij dat ik je prijs voor het winnen van de prijsvraag nog niet verstuurd had ;). Ik zal er deze week echt mee aan de slag gaan, sorry dat het zo lang duurde. Knuff!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ow wat een geweldige vondsten ! Ik ben erg benieuwd naar de kapsels die je in je haar zult toveren!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Amai!! Allemaal weer heel leuke spulletjes!!!
  Ik kijk ook al uit naar Kerstmis.......
  Maar eerst genieten van de herfst!!!

  BeantwoordenVerwijderen