Pagina's

maandag 13 augustus 2012

Weekmenu: week 32

Ja lap weer een lui-wijven-week ten huize Robin en Lore. Nog steeds geen goesting om te koken zo in mijn ééntje en met al die zorgen hier in huis in die week (dat kan je hier lezen) was ik blij dat ik maandag en dinsdag bij mama thuis kon eten en dat ze woensdag kliekjes kwam brengen waar ik nog twee dagen van kon eten :-p
Schandalig gewoon! Maar! Robin is terug! Juich! En! Er is eindelijk terug een weekmenu opgesteld :-) mét tajinegerechtjes! Moeha! En al het lekkers voor in de tajinegerechtjes kocht ik op de markt in Geleen (NL) afgelopen weekend. Verse groentjes, lekkere kruiden, maar ook ander lekkers om samen van te genieten met Robin nu dat hij terug thuis is: turks brood, tzaziki, aardbeien, pindarotsjes en notenkaas met kruiden. Smullen! :-) Het was trouwens echt een marktjesweekend! De zondag ben ik nog naar de Smokkelmarkt (iedere zondagochtend in juli en augustus) in Dilsen-Stokkem geweest en kocht ik wat lekkers en wat leuks:
Vijgenchutney: volgens mij ook lekker in tajinegerechtjes.
Vliesbessensiroop: hebben we altijd hier in huis (voor als er keelpijn of een verkoudheid komt opzetten).
En hoe schattig is dat speldenkussentje wel niet?! :-)

En die zondag ben ik ook nog naar de rommelmarkt in Eisden geweest (iedere zondagnamiddag in juli en augustus). Mijn retrovondsten ontdekken jullie later deze week!


Dit at ik maandag bij mama thuis en de restjes hiervan at ik woensdag en donderdag op:
Scampi met pasta uit de wok. Scampi naar eigen smaak kruiden en goed bakken. Even uit de wok halen en in een apart kommetje doen. Courgette, ui en kerstomaatjes wokken met een beetje tomato fritto (half pakje), een half potje Boursin Cuisine tomaat en kruiden en een beetje Alpro Soya Cuisine (room). Pasta koken. Wanneer alles gaar is gewokt, scampi toevoegen en even opwarmen en alles onder de pasta mengen. Smakelijk! :-)

2 opmerkingen:

  1. Mmmh, dat receptje klinkt heerlijk! Ben benieuwd naar uw retrovondsten ook :) En jaja, ik lees je blog wel vaker en had al gezien dat jij ook zo'n vrolijk hoofdhaar hebt :) hihi

    BeantwoordenVerwijderen