Pagina's

zondag 17 november 2013

Count your blessings (11)

Wat een heerlijk verlengd weekend was me dat (buiten de migraine zaterdagavond en de nekblokkade, maar vanaf volgende week terug kiné, dus er wordt aan gewerkt ;-))!

Vrijdag was de eerste dag van de kerstmarkten in de grotten van Valkenburg. Elk jaar bezoek ik de kerstmarkt in de Fluweelengrot in Valkenburg. Dit jaar deden mama en ik er nog een schepje bovenop en bezochten we ook de kerstmarkt in de Gemeentegrot ;-) Christmas-overload, nu al ;-) Want ook de winkelstraatjes waren al mooi versierd! En al dat kerstshopgeweld sloten we af met een lekker etentje (met ook een lekker dessertje ;-)).Zaterdag stond in teken van een leuke scrapbookworkshop bij Pimp-a-Pumpkin met vriendinnen! Héérlijk, want dat was veel te lang geleden!
The girls in actie ;-)

Zaterdagavond deed ik het dan maar wat rustiger aan. Ik moet dringend terug naar de kiné, mijn nek zit zo geblokkeerd dat ik er migraine van krijg (en zelfs oorsuizen!). Een kwaal waar ik zo wat om het half jaar last van krijg, dus terug laten verzorgen bij de kiné! Zaterdagavond was dus een kalm avondje in de warme pyjama en een heerlijk warm kersenpitkussentje in mijn hals. Erg ontspannend, die warmte voor mijn spieren.

Na al dat rusten had ik zondag géén zin in een 'lazy sunday' ;-)
Ik kocht houten elandjes en decoupagepapier op de kerstmarkt in de Fluweelengrot en ging er mee aan de slag! Tijdens de scrapbookworkshop zaterdag zijn we gestart met het in mekaar knutselen van een vakantie-album (de kaft werd gemaakt en alle bladzijden op maat gesneden), vandaag versierde ik alvast één kant van't album. Ik ben onze foto's van onze Normandië vakantie van 2012 aan't scrappen. Het eindresultaat toon ik wel wanneer ie af is!
En 's avonds maakte ik nog maar eens mijn heerlijke pompoentajine. Om van te smullen!
Productief zondagje dus ;-)

En nu slapen maar, zo dat ik weer goed gemutst kan gaan werken morgen :-)
Alvast een fijne nieuwe week!

2 opmerkingen:

  1. Ziet er top uit! Enne, wat ben je druk geweest... Sterkte met je nek klachten. xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er allemaal erg gezellig uit!! Kan wel zien dat je het naar je zin hebt gehad. En beterschap met je migraine, een vervelende hoofdpijn waar ik helaas ook last van heb.

    BeantwoordenVerwijderen