Pagina's

dinsdag 26 november 2013

Alternatieve kerstboompjes

Een 'gewone' 'normale' kerstboom staat hier binnenkort ook ten huize Lore en Robin, maar net als vorig jaar maakte ik ook dit jaar weer wat 'alternatieve' kerstboompjes. Hij stond al een tijdje op mijn crea-to-do-lijstje: de 3D kerstboom uit strijkkralen. Voorbije weekend ging ik er eindelijk mee aan de slag. Véél strijkkralen heb je er voor nodig, maar hij is wel erg leuk!

Ook zin in zo'n leuk 3D strijkkralenboompje? Hier vind je het Hama patroontje terug!

Verder liet ik me inspireren door de nieuwe trend in kerstland die ik spotte tijdens mijn bezoekje aan Valkenburg: kerstboompjes (en rendieren en kerstbollen) bekleed met wol! 7,5 euro betaal je in Valkenburg voor zo'n boompje, maar hier thuis liggen wolletjes genoeg dus ging ik ook hier het voorbije weekend mee aan de slag. Mams had nog twee gouden boompjes (met metaaldraad) staan die ze beu was en ik kreeg ze mee naar huis en draaide er mooie kleuren wolletjes rond en een leuk lintje. In no time af! En het staat erg leuk!

5 opmerkingen:

 1. Zo, jij hebt de kerst al vroeg in de bol ! Ik ben fan van je linten boompjes !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooohh, die telefooooonn!!! Gaaf!! En de boompjes ook trouwens... =)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hihi, ik had ze al gezien op Instagram. Ze zijn echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk!! Maarre, in Valkenburg betaal je 7,50 voor zo'n boompje... Jij kunt ze dan ook verkopen voor een eurotje of 5? Haha ;) Ik vind het boompje erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen