Pagina's

dinsdag 25 september 2012

Handmade vondsten: Supermarkt

Dit weekend stond weer in teken van marktjes (en beurzen)! Vrijdag ging ik na het werk even langs op het Boekenfestijn in Hasselt, zaterdag ging ik met vriendin Ann naar de retro stoffenbeurs in Mechelen georganiseerd door Blender Vintage Shop (houd hun facebook goed in gaten, want ze organiseren zo'n beurs meerdere malen per jaar!) en zondag ging ik een vriendin van me opzoeken op Supermarkt in Lommel. Ze stond daar met een standje samen met haar zus en ze maken beide superleuke spulletjes en noemen zich 'Zus & co'. Op haar blog vind je wat werkjes terug: Harmonic Distortion. Zij maakt juweeltjes, bloempotjes, snoeppotten en schilderijtjes met allemaal (gerecycleerde speelgoed)beestjes! Haar zus maakt prachtig handgeschilderd servies.

Ik kwam thuis met deze leuke nieuwe huisdiertjes:
Je ziet: albino dino met plantje, golden octo en een beestige snoeppot!
Zelfs haar verpakkingen zijn super!
Zeker de moeite waard om eens van naderbij te bekijken! :-)

12 opmerkingen:

 1. Leuk!Is dat de moeite die retro stoffenbeurs?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze week komt er ook nog een post over de stoffenbeurs, ik heb er best veel gevonden. Maar je moet een beetje zoeken en moet geen grote beurs verwachten, maar eerder een stoffenmarktje. Hij liep wel maar tot 22 september, maar ze organiseert dit vaker per jaar, dus houdt haar facebook zeker in de gaten! Wie weet komt er wel een kersteditie (was vorig jaar toch zo dacht ik).

   Verwijderen
 2. Oh het boekenfestijn daar ben ik zo dol op! Daar hebben ze ook veel creatieve spulletjes he? Geniet!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, maar die in Mechelen is eigenlijk vooral de moeite, daar ga ik dit jaar ook nog naar toe. In Hasselt is het creagedeelte eigenlijk vrij klein tov Mechelen ;-)

   Verwijderen
 3. Retro stoffenbeurs?!! Volgens mij zou ik daar helemaal gek worden, gek van hebberigheid, hahaha. Je hebt in België toch ook zo iets als een speciale retro rommelmarkt, ofwel heaven!! Fijne week verder! Oh en tof dat je binnenkort eens bij ons gaat bestellen! Heel blij mee natuurlijk! Fijne woensdag alvast. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja we hebben jaarlijks een retrobeurs in alle Kringwinkels over heel Vlaanderen, ik weet niet of je dat bedoelt, maar dat is inderdaad wel hemels ;-)

   Verwijderen
  2. Ja die bedoel ik ja, zo'n jaarlijkse. Moet toch maar zorgen dat ik dan op dat moment ergens in Vlaanderen ben, haha.

   Verwijderen
  3. Of je kan die dag dan ook naar Gent gaan, zij organiseren dan een grote retrobeurs, maar ik bezoek dan liever enkele kringwinkels ipv 1 beurs, omdat de prijzen op die beurs toch iets hoger liggen dan in de kringwinkels ;-)

   Verwijderen
 4. Die verzamelpotjes met beesten zijn zo zalig hé, ik heb er ook gemaakt voor mijn parels en kleurige ponponnetjes in te verzamelen, snoep zou niet lang leven :)
  Leuke verpakking, vind ik ook belangrijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ondertussen zitten mijn groen-blauwe knopen in de beestige snoeppot ;-)

   Verwijderen
 5. Oh ships ik heb het boekenfestijn in Hasselt gemist. Bummer :(. Dan maar volgend jaar naar het Mecc!

  BeantwoordenVerwijderen