Pagina's

maandag 30 juli 2012

Scrapbooking: vakantie-album deel II

Hier las je al dat ik nog eens ben samen gekomen met de scrapmadammen en dit keer waren we compleet. We zaten nog eens met ons viertjes lekker gezellig te scrappen! :-)
Ook dit keer werkte ik verder aan mijn Peru-album. De tips om een vakantie-album leuk op te smukken lees je hier. Vandaag nog wat extra leuke tips!

Naast bladzijden uit reisbrochures en plattegrondjes als achtergrond, kan je ook leuk scrappapier gebruiken als achtergrond. Mijn favo merken: Basic Grey, Making Memories, DCWV en Cosmo Cricket. Hier wat voorbeeldjes met papier van Making Memories:

De kleurrijke bewoners van het eilandje Uros op het Titicacameer passen wel in zo'n bonte setting. ;-)

Wat ik ook graag gebruik is het lijntjespapier met de beestjes op, kijk maar:
Op't werk bestellen we ons drukwerk bij Zwart op Wit en je krijgt bij je bestelling altijd iets leuks als kadootje er bij (een schrijfblok, stickertjes, meetlatjes van papier, ....). Mijn collega gebruikte het om er gewoon op te schrijven. Mijn verontwaardigde blik en mededeling dat het ideaal scrappapier zou zijn, zorgde er voor dat ik de schrijfblok mee naar huis kreeg. ;-) Oef! Hier is hun website: http://zwartopwit.com/

Vandaag is trouwens het tweede deel van mijn vakantie begonnen en is de crea bea in mezelf weer in gang geschoten! :-) Uiteraard lezen jullie alles over mijn vakantiecreaties ten gepaste tijde op mijn blog ;-)

1 opmerking: