Pagina's

woensdag 10 oktober 2012

Binnen kijken: living deel II

Aha, binnen kijken. Fijn, want dat doen we graag, toch? :-)
En het is een beetje feest hier in huis. We zochten al een tijdje (pak een klein jaar of 2) naar een tweede retro bureautje. Ik had er al ééntje maar zochten nog een exemplaar voor Robin. Niet zo simpel bleek, als je iets betaalbaars zoekt dezer dagen.
Toen ik 4 jaar geleden mijnen helen interieur in Kringloopwinkels samen sprokkelde kostte me dat wel geteld 252 euro. In deze prijs zit er een tv-meubel, livingkast, bureau, 2 bureaustoelen, 2 retro fauteuils, salontafeltje, retrokeukentafel met vier stoelen en een drankenkast (die staat hier niet in huis, wegens plaatsgebrek). Slaapkamermeubels en zitbank kregen we gratis. Dat is nu met de opkomst van retro (wat ik natuurlijk toejuich), niet meer mogelijk. De prijzen swingen soms de pan uit, maar een tijdje terug hadden we geluk! Bij Blender Vintage Shop in Mechelen vonden we een pracht exemplaar voor maar 75 euro!
Het is een echt pareltje! Kijk maar:
Het bureautje links in de hoek wordt nu door Robin gebruikt en was eerst van mij, dit exemplaartje hebben we al een tijdje. Maar kijk eens naar dat pareltje aan de rechtermuur! Hij is van mij, helemaal voor mij alleen. Héérlijk. Kijk eens hoe gezellig?!
Al mijn prulletjes en spulletjes vinden er een thuis en 's avonds doen we het bureautje gewoon toe en de rommel is verdwenen!
Onze woonkamer is eindelijk af! We voelen ons hier super!

Meer binnen kijken?
Hier zie je ook ons keuken.
En hier zie je onze living van een tijdje terug.

7 opmerkingen:

 1. Vrolijk en gezellig zijn de eerste woorden die bij mij opkomen als ik die foto's zie! En inderdaad: jeej voor tweedehands!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wauw zo'n toffe meubeltjes! En zo gezellig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke inrichting hebben jullie. En mooi bureautje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh tof!!! En ik zie de Marcel ;)
  Echt goed gedaan, liefs Els

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk zo'n bureautje met allemaal vakjes, niet?? veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk dat je foto's laat zien!! En ik vind je kast trouwens ook helemaal super!! Fijn hè, dat je 't voor zulke mooie prijsjes nog heb kunnen kopen!

  BeantwoordenVerwijderen