Pagina's

zondag 28 oktober 2012

Stoffenspektakel

Al twee jaar ben ik bewust niet naar het Stoffenspektakel geweest omdat ik vind dat ik eerst de stofjes moet opgebruiken die ik nog heb liggen.
Maar dit jaar kon ik niet weerstaan: vriendin Ann gaat haar eerste rokjes maken en had stof nodig en natuurlijk moest ik haar daar bij helpen. Een ideaal excuus om toch maar eens een kijkje te gaan nemen ;-)
Maar! Geen zotte toeren, ik kocht maar een paar stofjes en wat paspelband. Dat laatste is nieuw voor mij, ik heb het tot nu toe nog nooit gebruikt, dat wordt spannend ;-)
Hier de buit:
De fleece met paddenstoeltjes en idem dito katoenen stofje wordt een dekentje met paspelrandje :-)
De appeltjes stof is geplastificeerd katoen en is gisteren al getransformeerd tot iets schoons :-) Wat? Dan zien jullie volgende week! :-)

Oh ja en nu weet ik zeker dat ik elk jaar naar't Stoffenspektakel ga (http://www.stoffenspektakel.nl/, wij bezochten afgelopen woensdag de editie in Hasselt): zo veel prachtig stof voor extra zachte prijsjes! Heaven ;-)

16 opmerkingen:

  1. Schoon stofjes, dat doet telkens kriebelen om vanalles te maken, er ligt hier ook een stapeltje te wachten :) Die appeltjes zijn echt ongeloofelijk mooi! Ik ben benieuwd naar het resultaat

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk die paddenstoeltjes en zo lekker herfstig :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie stofjes, vooral de appeltjes!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een super fijne lapjes en UITERAARD moest je wel mee op haar te helpen, heel logisch... ;) Ik ken het niet, dat spektakel maar weet zeker dat ik me ook niet in zou kunnen houden. Kom jij wel eens in Antwerpen? Dat stoffenwinkeltje Julija's is echt heaven! Fijne zondag verder!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hier even een linkje over die shop (als je 't nog niet kent) http://www.formsandfinds.com/2012/05/fabric-paradise/ Je kan ook online bestellen.. Maak me gek, maak me gek!! :P

    BeantwoordenVerwijderen
  6. dat is het perfecte excuus toch om perfect verantwoord mee te gaan?
    Goede stofjeskeuze trouwens & ik ben benieuwd wat je met de appeltjesstof gedaan hebt :)

    groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mmmm, zo mooi.
    En wat knap dat je je zo kon inhouden.
    Hier in NL hebben we binnenkort KreaDoe,
    heb ik ook zo'n zin in. Maar ik weet niet of ik me zo kan inhouden als jij deed, hihi.

    Fijne week!!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Zo'n mooie stofjes! Maar inderdaad, als je naar het stoffenspektakel gaat, breng ja altijd vanalles mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik mag ook niet meer naar stoffenbeursen van mezelf. Ik moet ook nodig wat opmaken, want heb nu al amper ruimte. Ik ben benieuwd naar wat je hebt gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Geweldig, dat fleecen paddenstoelenstofje is supertof he! Maar ik heb al een rokje gemaakt (met de gewone katoenen stof) dus ik mocht het niet kopen van mezelf toen ik het in de stoffenwinkel zag liggen :) Ben benieuwd wat dat allemaal gaat worden!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. <3 de appeltjes. Super benieuwd wat je ermee gedaan hebt!!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Onlangs was hier in de buurt (Kerkrade) ook een stoffenspektakel. Ben er nog nooit geweest, maar heb me toch maar ingehouden want ik heb tich stofjes liggen van de markt en recykleer stof en moet van mezelf toch echt eerst eens iets ermee maken ;).
    Wie weet vandaag een notitiieboek bekleden ;).

    Maarreh goed van je dat je je hebt kunnen inhouden en alleen deze stofjes hebt gekocht. Ben zo benieuwd wat je van de appeltjes stof gemaakt hebt...mmm een week wachten?? Je weet ons wel nieuwsgierig te houden hè ;). Knuff!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Met in 'volgende week' bedoelde ik deze week :-) Overmorgen komen de spulletjes die ik er mee gemaakt online ;-)

      Verwijderen